ATHENA 2023 je na voljo!

V sodelovanju z našim razvojnim oddelkom in s pomočjo vaših predlogov, smo še enkrat več izdelali verzijo, ki vam bo pomagala doseči cilje še hitreje, bolj varno, in bolj efektivno.
25.05.2023

Devasi d.o.o. inženirske storitve

Projektiranje

Nudimo storitev projektiranja tehnične dokumentacije za vse vrste stavbnega pohištva, aluminijastih fasad, prezračevanih fasad, zimskih vrtov in lažjih kovinskih konstrukcij.

Vodenje projektov

Prepustite projekt izvedbe v naše vodenje. Izvedemo celoten postopek vodenja projekta, od projektiranja, izvedbe, do primopredaje vašemu naročniku. Izvedbo stroškovno spremljamo in zagotavljamo ustrezen rezultat.

Svetovanje

Investitorjem, arhitektom in izvajalcem nudimo svetovanje pri izbiri pravilnih rešitev glede na njihove želje in potrebe. Svetujemo pri izbiri steka in senčenja. Nudimo različne inženirske analize.

Programska oprema

Smo pooblaščeni distributer za programsko opremo podjetja CAD-PLAN GmbH. Nudimo programsko opremo za projektiranje Athena, termične analize Flixo, statiko stekla Mepla in vse Autodeskove produkte.

Devasi d.o.o. Facade Engineering & Consultancy v številkah!

90
Zaključenih projektov
0
Držav
70
Investitorjev
0
Izvajalcev

Devasi d.o.o. programska oprema

Smo pooblaščeni distributer za programsko opremo podjetja CAD-PLAN GmbH iz Frankfurta že od leta 2008. Nudimo vam programsko opremo za projektiranje Athena, programsko opremo termične analize Flixo, statiko stekla SJ Mepla in vse Autodeskove produkte, na primer AutoCAD Toolsts.

Z navedenimi produkti zagotovimo projektantom programsko opremo, ki jim omogoča, da si prihranijo večji del rutinskega dela, povečajo učinkovitost in produktivnost. Naše analize kažejo, da z uporabo programske opreme CAD-PLAN Athena projektant poveča svojo učinkovitost za kar 40%.

CAD-PLAN Athena

programska oprema za AutoCAD. Namenjena je projektiranju celotnega področja stavbnega pohištva. Področja uporabe so steklene fasade vseh vrst, kovinske konstrukcije, prezračevane fasade, okna, vrata, obdelava pločevin in kompozitnih materialov, različne inženirske analize. Athena omogoča projektiranje detajlov v 2D, 3D projektiranje, obdelavo pločevin in kompozitov, statične, termalne analize, zvočne analize, ter drugo. Vsebuje preko 80.000 standardnih elementov.

Infomind flixo

programska oprema za termične analize in poročila. Flixo izračuna in pripravi termično analizo komponent in detajla na podlagi posameznih prerezov fasad. Razvit je bil za arhitekte, gradbene fizike, projektante, energijske svetovalce in druge strokovnjake. Z njim ugotovimo pomanjkljivosti v detajlih že v času projektiranja, ter jih tako odpravimo.

SJ MEPLA

programska oprema za statične izračune steklenih konstrukcij in stekla. SJ MEPLA ponuja nove pristope statičnemu izračunu za laminirana stekla, izolacijska stekla in točkovno vpeta steka. Omogoča tudi raziskave z nihajnimi obremenitvami in obremenitvami pritiska.

AutoCAD Toolsets

AutoCAD je najpopularnejši CAD software na svetu z okoli 6 milijoni uporabnikov. Od letošnjega leta dalje je AutoCAD na voljo kot AutoCAD z dodatki za vse stroke in se sedaj imenuje AutoCAD Toolsets. Z najemom AutoCAD-a uporabnik prejeme dostop do orodij Architecture, Map 3D, MEP, Mechanical, Electrical, Raster Design in Plant 3D ter si jih namesti po potrebi.

CAD-PLAN ATHENA 2023

ATHENA je vodilna programska oprema za projektiranje fasadnih konstrukcij, detajliranje, obdelavo pločevin, inženirskih analiz in 3D modeliranja stavbnega pohištva na svetu.